Contact


content website: Sylvia Beers
content website: Sylvia Beers

In 2015 is het begin gemaakt met het plaatsen van de 1804 glasplaten in een database. Vervolgens was het een doorzoeken in historische archieven naar hetzelfde gezicht om de naam te achterhalen met de persoonsgegevens uit die registers. 

In de zomer van 2017 is de volgende stap gezet: de website Gevangen in Glas bouwen. De database gegevens zijn gekopieerd op een eigen persoonlijk pagina en werd de krantendatabase doorgespit naar berichten.

Het is een blijven zoeken naar de nog onbekende man. Herken je een foto zonder naam kom ik graag met je in contact via het formulier of telefonisch 06 2997 5022 

  • Gevangen in Glas heeft niet de rechten van verspreiden. Is voor een artikel of boek de bijbehorende afbeelding gewenst neem dan contact op  met Gevangenismuseum Veenhuizen via info@gevangenismuseum.nl en vraag naar de mogelijkheden onder vermelding van het betreffende GN nummer.
  • Alle inschrijfregisters van de Bijzondere Strafgevangenis Leeuwarden liggen in archief bij Tresoar de schatkamer van Friesland. Ben je op zoek naar gegevens van een gevangene neem dan contact met Tresoar.

Aanvullingen of correcties van een glasplaat laat het mij weten door gebruik te maken van onderstaand formulier. 


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.