Moord te Berlicum ( Limburg)  

Vroeg in de ochtend vertrekt een politiedelegatie van 's Hertogenbosch naar het plaatsje Berlicum. Er is een lichaam gevonden op de weg achter de Protestante Kerk. Het lijkt een natuurlijke dood maar is dat het wel?


Moord te Berkel 

Aan het huis van de welgestelde bejaarde heer Ripping wordt laat in de avond aangeklopt. Twee mannen dringen zijn huis binnen waarop de man wordt vermoord. Maar is hij wel de enigste?


Moord te Koewacht 

Een onbekende man gaat zijn weg naar huis bij de Nederland- Belgische grens. Bij een waterput blijft hij staan omdat zijn oog valt op een daarin aanwezige zak. Hij kan de nieuwsgierigheid niet weerstaan en opent de zak. Wat hij daarin aantreft had hij nooit voor mogelijk gehouden. 


Moord te Zeist  

Zeist wordt opgeschrikt door een afschuwelijk misdrijf op de  15 jarige Hendrik Drost. Zijn levenloze lichaam wordt gevonden in de berm bij de begraafplaats. Het moet een natuurlijke dood lijken maar is dat inderdaad het geval?


Vergiftiging te Hoorn 

De 84 jarige gemeentebode krijgt voor zijn verjaardag een taart toegezonden van een oude kermisklant. Na ervan gegeten te hebben door zijn vrouw en dienstbode worden die ernstig ziek. In de nacht overlijd zijn vrouw aan de gevolgen en de diensbode wordt ernistig ziek opgenomen. Een grootschalig onderzoek naar de oorzaak wordt ingezet.