· 

Welkom op ons nieuwe blog

Van de ruim 1800 glasplaten hebben wij aan 480 een naam kunnen geven. Met de bijbehorende detentie gegevens en verrassende krantenberichten zijn er al mooie persoonlijke pagina's aangemaakt. Druppelsgewijs krijgen wij van " jullie glasplaat bezoekers" informatie binnen over de nog onbekenden. Er wordt meestal geëindigd met "kunnen jullie hier wat mee", - zeker kunnen wij daar wat mee. Per slot van rekening moet de website ook groeien met de door jullie aangeleverde informatie. 

We gaan een jaarlijstje bijhouden wat er binnen is gekomen van de nieuw toegevoegde "boefjes" op de "Gevangeninglas".

Nog even dit:

Via de zoekfunctie kun je ook binnen de website zoeken naar namen. Wij wensen jullie veel plezier met "Gevangen in Glas" 


Nieuw toegevoegd in 2018

Datum Glasplaatnummer Naam 
28 januari 2018  GN0382

Cheung To Yin ook genoemd Chong Fook

6 april 2018  GN0706

J. Brilleslijper

Reactie schrijven

Commentaren: 0